Køb Adidas ZX 2K

Køb Adidas ZX 2K Køb Adidas ZX 2K

Selvom den er fri for direkte nik til foråret som Køb Adidas ZX 2K Hanami Pack, er den seneste fra Torsion-backed model klædt i en nuance af grøn pasform til de varmere måneder. Overdel bevarer deres standard mesh- og nubuck-konstruktion og giver afkald på enhver af de ripstop, der findes på par, der er skabt af adidas Skateboarding og Metropolitan. Profil 3-Stripes, branding på pløsen, kraveforing og reflekterende accenter på hælen er de mest fremtrædende afbrydelser til "Collegiate Green" arrangementet. "TORSION" mærkede blonde dubraer har deres standard neon nuance, omend svage, i modsætning til modstykket under fødderne.

[Image: ax305.jpg]

Stylingerne for fyrenes iterationer korrelerer direkte med hvers moniker, da "Linen Green" og "Orbit Grey" toner passer fuldstændig til hver variation i tonal mode helt igennem deres kerne. Adidas ZX Bedste Priser De damefokuserede gengivelser bliver lidt mere legende, da den første døbte "Paars Tint" bruger en vekslende blanding af mørk marineblå og blød violet mellem bag- og forfoden, mens "Blue Glow" går mod en lysere akvatisk nuance, der afviger i nuancer mod stænkskærmsregionerne.

Gode Priser på Adidas ZX Lige som han er ved at underskrive en lukrativ aftale med en stor virksomhedsmagnat i alkohol-/drikkevareindustrien, bliver Homer forståeligt nok sur over sin bagmandsvens uberettigede succes og afsporer hele operationen ved at afsløre den hemmelige ingrediens for et tætpakket hus. The Simpsons, der regelmæssigt refererer til klassiske film og øjeblikke i historisk kultur, hentyder til The Phantom Of The Opera, da Homer delvist skjulte sit ansigt med en badekåbe.

Næste i rækken er bogstavet X, som vil blive repræsenteret af den røntgen-inspirerede "Inside Out"-pakke - en samling af Adidas ZX 2K Sko-modeller med fodaftryksgrafik og gennemskinnelige elementer for at kanalisere en dekonstrueret æstetik. Blandt de tre par af de passende døbte "XZ 6000s" er et Bright Cyan og Chalk Coral-arrangement, der ikke ser ud til at gentage nostalgiske ZX 6000-farver.

Med hensyn til dens visuelle sammensætning er baserne udformet med et rent hvidt netnet, som sidder ved siden af blå ruskindsoverlejringer og "Solar Yellow" rør for at kanalisere et lignende look til OG-farvehistorien for Trefoil-mærkets Ozweego fra 1998. Adidas ZX Kvinder/Mænd Sål stykker er også overladt til en farveløs æstetik, men involverer en enestående mid-foot pod udstyret med en uigennemsigtig belægning.

www.skoways.com


phatoes

7 Blog posts

Comments