Nike Waffle te Koop

Nike Waffle te Koop Nike Waffle te Koop

Net als bij het bovengenoemde, schreeuwt het paar niet openlijk "Chinees Nieuwjaar" in zijn ontwerp. Kopen Nike Waffle Gunstige rode tinten accentueren het paar echter op zijn swoosh, teller, tong en oogsteun, hoewel ze ver op de achtergrond zijn geplaatst van een bovenlaag die zwaar is gelaagd met meerdere, luide patronen.

[Image: 21febnkbar1142.jpg]

De mediale is misschien wel de meest neutrale van zijn soort, maar wat het aan kleur mist, compenseert het met menige uitgestrekte motief, aangezien Swooshes zich verbergen naast zwart en wit groen en vele ander gestileerde kunstwerken. Nike Waffle Goedkoop Dan, aan de zijkant, beginnen felle tinten de schijnwerpers te stelen, de bebossing pittoresk en fantastisch terwijl het uitgroeit tot een geprint patchwork bij de hiel. En dit beschrijft slechts één voet - de linker, in het bijzonder - dus verwacht een bestelling die heel anders is aan de rechterkant, net als de schijnbare handtekening van de Kybrid S2.

Voor obsessieve Uncle Drew-fans die niet kunnen wachten tot de Nike Kyrie 7 debuteert voordat ze aan hun collecties worden toegevoegd, biedt de Brooklyn point guard dit najaar een hele reeks kleurstellingen van zijn andere silhouetten aan, meer specifiek de Nike Waffle te Koop. Hoewel het model dat klaar is voor de rechtbank al is geformatteerd in een handvol op "What The" geïnspireerde kleurstellingen, bevestigt het nu dat er binnenkort nog een inzending zal verschijnen. Deze specifieke versie roept eerder gestopte samenwerkingen op, zoals de SpongeBob-projecten die werden gespot door de op Bikini Bottom geïnspireerde lettertypen bovenop de tong/hielen van de linkervoet, ananashuisafbeeldingen en de gele Swooshes, naast de boscamouflage van collab met Taco.

Verder zie je ook verschillende Kyrie 4-shoutouts via de "Confetti"-scripttekst op de linkervoet, regenbooggestapelde Nike-ruiten aan de rechterkant om het "Be True" -aanbod te vertalen, en de geruite sokvoeringen van de gele Concepts-iteratie. Nike Waffle Schoenen Bovendien landen "Paranorman" -vlammen op de rechter voorvoet - een passend tintje aangezien Halloween net om de hoek is - die worden uitgebalanceerd op de andere schoen met melkwegafbeeldingen van de Kyrie 5 "Galaxy".

Gemaakt in schijnbaar grote hoeveelheden, is de Nike Kybrid S2 in feite een eerbetoon aan de hele line-up van Kyrie Irving's handtekeningen. Nike Waffle Heren/Dames Zowel in de constructie als in de kleurstelling heeft het silhouet de 'What The'-stijl tot zijn recht laten komen en debuteerde verschillende takes vol met het DNA van eerdere releases. En terwijl de onthulling onmiddellijk eerder leunde naar militaria in palet, kiest het paar hier voor een veel speelser arrangement omdat het levendige accenten legt bovenop een schare van monochromatische patronen.

www.dameshoe.com


phatoes

7 Blog posts

Comments