Adidas Campus Goedkoop

Adidas Campus Goedkoop Adidas Campus Goedkoop

De cult-favoriet Kopen Adidas Campus keerde dit jaar terug, met behoud van een gezonde selectie van klassieke kleurstellingen. Afwijkend van deze basisarrangementen, heeft het basketbal-gewortelde silhouet twee kleurgeblokte pastelopties opgeleverd, exclusief voor vrouwen. Dit pakket is klaar voor Pasen en wordt geleverd in "Pink Tint/Cloud White/Purple Tint" en "Halo Blue/Cloud White/Hazy Blue", beide met alternatieve kleurblokkering.Terwijl de tong en teen uniform zijn bij zowel de linker- als de rechterschoen, kiezen de mediale en laterale zijden voor verschillende tinten roze of blauw. Adidas Campus Bestellen Deze zijkanten komen samen bij de hiel, waar ze allemaal een gemeenschappelijk wit leren hiellipje delen met het trefoil-logo. Bovendien fungeren het hiellipje en de zijstrepen als de enige hits van wit leer in de ontwerpen. Een gebroken witte rubberen zool met een visgraatpatroon onder de voet maakt de zacht getinte voorstellen af.

Het in Harajuku gevestigde KICKS LAB, dat eerder nogal wat tijd met de Three Stripes heeft doorgebracht, is nu weer terug terwijl ze zich voorbereiden om de geliefde Adidas Campus Goedkoop aan te kleden in een premium suède constructie. Voor het grootste deel ingetogen, dwaalt het samenwerkingsaanbod niet te ver voorbij de lijnen van de originele blauwdruk - constructies worden eenvoudig gehouden en panelen worden achtergelaten waar ze gewoonlijk rusten.

adidas heeft de afgelopen jaren samengewerkt met medewerkers zoals Disney om Star Wars, Toy Story en andere franchises in sneakervorm te brengen. Adidas Campus Aanbiedingen In de eerste vier maanden van 2021 heeft de Duitse sportkledinginstelling plannen onthuld met The Simpsons en South Park, waarbij de laatste het zorgwekkende, maar charmante Towelie-personage leent voor een adidas Campus 80s die morgen, 20 april (420), wordt gelanceerd van een geliefde marihuanavakantie.

Als je vanaf de zijkanten naar het samenwerkende paar kijkt, lijkt de met "Chalk Purple/Footwear White" bedekte propositie in lijn met de tweekleurige adidas Originals-stijlen die de afgelopen weken zijn ontstaan, maar bij nadere inspectie worden speciale details onthuld. Adidas Campus Heren/Dames Om te beginnen werkt het badstofmateriaal dat door het hele bovenwerk loopt samen met de ooggraphics geborduurd op de bovenkant van de tong om te knikken naar de genetisch gemanipuleerde pratende handdoek van South Park.

www.schoenenplace.com


dorento

7 Blog posts

Comments